Zetup fortsätter sponsra växande idrottsvecka

06/07, 2018

I augusti är det dags igen! För 11:e året i rad intar Alliansloppet Trollhättan och Zetup fortsätter självklart som huvudsponsor. Det blir en vecka fylld med aktiviteter, tävlingar och en riktig folkfest.

Alliansloppet är världens största tävling för rullskidor och dessutom seedingsgrundande för Vasaloppet. Sedan starten 2007 har arrangeramanget utvecklats till Alliansloppet Action Week, en folkfest med fokus på att skapa ett idrottsevenemang där alla kan känna sig delaktiga; elit och motionär, gammal som ung. Under veckan pågår även en landskamp mellan Sverige och Norge i allt från rullskidor till mountainbike, boxning, kajak och löpning.

Zetup är sedan starten med som sponsor och bidrar med såväl engagemang som finansiering. Zetup och Alliansloppet förstärker nu samarbetet genom ett förlängt avtal. Som en av huvudsponsorerna av eventet kommer Zetup så klart att synas i flera sammanhang. Bland annat med stor exponering runt banan, med ett tält på området och med spurtpriset “Zetup Sprint Award” som går till bästa kvinnliga och manliga sprinter. Förra året var det Petter Northug som spurtade hem priset på herrsidan och Kari Vikhagen Gjeitnes på damsidan. Vilka blir det i år?

Ungdomsidrott och hälsa ligger Zetup varmt om hjärtat

Under veckan passar Zetup på att sponsra fler viktiga initiativ. Klassjoggen eller ”Sveriges bästa skolstart” är ett lopp där 20 000 elever över hela landet startar höstterminen med full energi med fokus på hälsan. Självklart är Zetup med och stöttar detta med snygga t-shirts till ett av startleden.

Zetup engagerar sig även i OCAB-loppet som är  öppet för alla med någon typ av funktionshinder. I år står ca 300 deltagare på startlinje.

“Det är med stor glädje vi förlänger samarbetet med Alliansloppet och fortsätter att sponsra detta idrottsevenemang. Under Alliansloppet Action Week finns något för alla och vi brinner för att stötta fysisk aktivitet för barn, vuxna, elit och motionär”, säger Mats Franzén, VD på Zetup AB.

Alliansloppet direktsänds i TV4 Sport fredag 24/8 samt lördag 25/8. Läs mer på alliansloppet.se.