Zetup fortsätter som huvudsponsor av Alliansloppet

05/07, 2016

När Zetup tecknar nytt huvudsponsoravtal med Alliansloppet säkrar arrangörerna både en viktig del av finansieringen och en engagerad partner som bidrar starkt till den professionella inramningen kring hela evenemanget.

Alliansloppet hålls årligen i Trollhättan. I sommar är det dags igen den 24-27 augusti. Under dessa dagar genomförs ett antal idrottsarrangemang av olika slag, med fokus på att skapa ett evenemang där alla kan känna sig delaktiga; elit och motionär, gammal som ung.

På lördagen är det grand final med världens största lopp på rullskidor som också är seedningsgrundande för Vasaloppet. På startfältet står då såväl världselit som motionärer. Nytt för i år är att Alliansloppet, som första och enda rullskidslopp, är en del av Euroloppet vilket knyter ihop en rad långdistanstävlingar i längdskidåkning i tio Europeiska länder.

Som en av huvudsponsorerna bidrar Zetup till evenemanget med såväl engagemang som finansiering. Zetup och Alliansloppet förstärker nu samarbetet genom ett avtal på två år med option på förlängning.

”Zetup har varit med och stöttat evenemanget sedan starten och nu är det 8:e året vi är med. Vi vet hur viktigt det är att röra på sig, både för den fysiska hälsan och för att kunna prestera intellektuellt. Vi är glada och stolta över att kunna bidra till Alliansloppets initiativ, med att främja integration och öka den fysiska aktiviteten hos barn och vuxna”, säger Mats Franzén, CEO på Zetup AB.

”Det är mycket positivt att Zetup är med och stöttar Alliansloppet. Vi har en gemensam syn och drivkraft att hela tiden vilja utveckla och förbättra allt vi gör. Att vi nu skrivit ett avtal på längre sikt bidrar till att kunna göra riktigt bra arrangemang nu och framåt”, säger Magnus Larsson, grundare av Alliansloppet.

För mer information, vänligen kontakta:
Mats Franzén, CEO, Zetup AB, telefon + 46 (0) 704-47 29 09
Magnus Larsson, grundare, Alliansloppet, telefon + 46 (0) 706-37 05 05

Om Zetup
Zetup är en helhetsleverantör inom IT med fokus på effektivisering. Genom att förbättra kundernas IT utifrån teknik, processer och mänskliga aspekter, effektiviseras hela deras verksamhet. Zetup arbetar med metoder som bygger på lång och samlad erfarenhet och med en unik passion för området. Leverans sker bland annat i form av förbättringsplaner, produkt- och processlösningar, drift eller specialistkompetens. Zetup, som grundades 1986, blev ett fristående bolag 2007 och har idag fler än 90 medarbetare på kontor i Göteborg, Stockholm och Trollhättan.

Om Alliansloppet
Alliansloppet startades 2007 och har sedan dess utvecklats till en folkfest för såväl motionären som för eliten. Arrangemangsdagarna inleds med skoljogg för alla skolbarn i åk F-9 i Trollhättan första dagen på terminen, där alla är nr 1 och självklara vinnare. Under följande dagar hålls bland annat motionslopp med gång och löpning för vuxna och barn, samt sprintlopp av olika slag på rullskidor. Alliansloppet, där såväl världselit som motionärer deltar på rullskidor, direktsänds i svensk och norsk TV.

Pressmeddelande gick ut 2016-07-05