Zetup ett Superföretag och Gasellföretag

24/10, 2014

Zetup har levererat på topp när det gäller försäljningstillväxt, lönsamhet, finansiering och effektivitet under de senaste fyra åren. Dessutom är de ett av de snabbast växande företagen i Sverige. Prestationerna har lett till utmärkelserna Superföretag och Gasellföretag 2014. Det är andra respektive tredje gången Zetup tilldelas de prestigefulla hedersbetygelserna.

– Anledningen till att vi får dessa utmärkelser är att vi har en tillväxt och lönsamhet på en nivå som få andra bolag klarar av. Men vårt mål är aldrig bara goda finanser. Vårt fokus ligger på effekterna hos våra kunder där en nöjd kund alltid prioriteras framför pengar, och det är kanske just det som är vårt framgångsrecept, säger Mats Franzén, VD på Zetup.

Superföretagen rankas av Veckans Affärer och Bisnode. I år är det tionde året som de har granskat Sveriges ca 370 000 aktiebolag. Av alla dessa bolag är det endast 442 stycken som kommit med på 2014 års Superföretagstopplista.

Gasellföretagen, som för femte året i rad utses av Dagens Industri, är Sveriges snabbast växande och mest lönsamma företag. Ett Gasellföretag lever upp till ett antal hårda kriterier som baseras på företagets fyra senaste årsredovisningar. Årligen utses färre än 0,5 procent av alla Sveriges aktiebolag till Gasellföretag.
Zetup har fått de två utmärkelserna tidigare, Gasellföretag år 2013 samt 2011 och Superföretag 2013.

– Vi arbetar metodiskt för att nå våra långsiktiga mål och prioriterar god kontroll, så det är egentligen inte så konstigt att vi är med på dessa listor i år igen. Personalens ansvarstagande och engagemang är en annan avgörande framgångsfaktor. Jag skulle inte bli förvånad om vi är med på en eller båda listorna nästa år också, säger Mats Franzén.

För mer information, vänligen kontakta:
Mats Franzén, VD, Zetup AB, telefon 0704-47 29 09

Läs mer om Superföretagen här: http://www.bisnode.com/superforetagen/
Läs mer om Gasellföretagen här: http://dagensindustri.se/gasell