Trogen kund i ny kostym

06/03, 2014

Zetup har sedan begynnelsen 2001 arbetat med Saab Automobile, en nationalhjälte som trots de nya kinesiska ägarna fortfarande har en stark förankring i Trollhättan. Det har varit en fartfylld och händelserik resa. Och vi har varit en stabil partner i både med- och motgång.

Under den turbulenta period då visionären Victor Müller till slut gav upp och Nevs steg in som räddaren, arbetade Zetup dag och natt för att lösa komplexa och krävande problem utan att störa kundens verksamhet.

När det sedan beslutades att Saab Parts skulle avyttras behövde dotterbolaget en engagerad och kompetent IT-partner som snabbt kunde sätta sig in i deras specifika problem. Valet föll på Zetup och vi har sedan dess varit huvudleverantör för merparten av all IT för det globala reservdels- och logistikföretaget.

Nu har Saab Parts bytt namn till Orio, men det innebär inga förändringar för vår del. Vi ser fram emot att fortsätta lägga kraft på att hitta smarta vägar till bättre IT-infrastruktur och hjälpa företaget att uppnå sina tuffa ekonomiska mål.