Ny inspiration – motiverat team – smarta lösningar!

15/05, 2014

Sista helgen i mars åkte hela Zetup-gänget upp till Hemsedal för en vårkonferens och kom hem med massor av ny energi, inspirerade medarbetare och stor lust att hitta smarta lösningar till våra kunder.

Konferensen var en festlig fortsättning på ett ständigt pågående samtal och strävan efter att alltid överträffa oss själva. Var och en av oss drivs av en stark passion för att förbättra våra kunders IT, men vi vore ingenting utan teamet. Vi har alla olika kompetenser och personligheter och för att utnyttja det på bästa sätt i våra kundprojekt hittar vi på mycket roligt tillsammans. Då får vi tillfälle att lära känna varandra mer och öppet diskutera de viktiga frågorna som för Zetup framåt.

En sak som vi la stort fokus på var Zetups verksamhetsmål för 160606. Det handlar främst om att förädla det vi redan är och vi passade på att förtydliga detta i form av sex olika t-shirtar med riktlinjer för framtiden tryckt med graffitikonst. Även muggar och affischer pryds med samma tryck så nu är hela kontoret en konstutställning.  Ett bra sätt att påminna oss om Hemsedalresans värdefulla diskussioner. Och snabbt få den energiinjektion som hela tiden krävs för att göra ett bra jobb för våra kunder!