Maria Nordström tog hem silver i Alliansloppet

30/08, 2016

Zetup-sponsrade Maria Nordström tog hem silvret när världens största rullskidtävling genomfördes i strålande solsken. Det blev en fartfylld grand final på härliga aktivitetsdagar i Trollhättan under veckan.

Favoriterna Petter Eliassen och Hanna Falk vann herr respektive damklassen för Alliansloppet 2016. Båda två tog sig in på målrakan ensamma och visade sig båda som värdiga vinnare av årets Allianslopp.

Zetup-sponsrade Maria Nordström tog hem ett välförtjänt silver i damklassen, medan silvret i herrklassen gick till Johan Kjølstad. Zetup-sponsrade Marcus Jönsson låg med i tätklungan men fick problem med en bruten stavspets under loppet.

Vår VD, Mats Franzén, var officiell prisutdelare för Alliansloppet som direktsändes av TV4 Sport. Zetup delade även ut checkar till vinnarna av Zetup Sprint Award, som i år gick till svenska Lina Sömskar och norsken Vedgard Vinje.

Över 100 barn deltog i lördagens Barnlopp med 1,4 km löpning, som avslutades med medaljer och ballonger.

Det blev en fartfylld grand final på härliga aktivitetsdagar i Trollhättan under veckan, där fokus legat på att skapa ett evenemang där alla kan känna sig delaktiga; elit och motionär, gammal som ung.