Outsourcing

Zetups sätt att leverera outsourcing är inte lik någon annan leverantörs – det kan våra kunder intyga!

Vi strävar hela tiden efter att effektivisera och förbättra kundens IT-miljö. Trygghet, säkerhet och kostnadseffektivitet är ledorden för oss på Zetup. Vi arbetar på ett strukturerat och säkert sätt och har våra anpassade ITIL-processer som ett viktigt stöd. Men samtidigt är vi lyhörda, flexibla och otroligt passionerade för de utmaningar och de uppgifter som finns.

Zetups outsourcing-leverans baseras på en öppen och tydlig prislista beroende på vilka tjänster som ingår i leveransen. Snabbt och enkelt syns hur olika volymer och servicenivåer påverkar priset. Vi kan lova att det uppskattas av våra uppdragsgivare.

Zetup levererar outsourcing såväl från kundens befintliga miljö som från egna molntjänster. Det är också möjligt att få både och, att kombinera kundägd utrustning med våra molntjänster.

En outsourcing-leverans från Zetup innebär

  • Garanterad tillgänglighet för kritiska applikationer
  • Möjlighet för kunden att fullt ut fokusera på sin verksamhet
  • En användarsupport och leveranskoordinering i världsklass
  • En beprövad förvaltningsmodell med tydlig och långsiktig planering
  • Övervakning och drift dygnet runt, alla dagar om året
  • En strävan att alltid förbättra och effektivisera
  • En garanterat kostnadseffektiv leverans

Vill du veta mer?

Ibland är det svårt som kund att avgöra hur en leverantör faktiskt är i verkligheten. Vi vet också att många andra aktörer försöker beskriva sina tjänster och sitt sätt att leverera på samma sätt som oss. Så ett gott råd: Lyssna gärna på våra kunder. Låt dem berätta vad det är som gör just oss på Zetup så unika och uppskattade!

Kontakta oss gärna för mer information

Kontakta oss gärna för mer information eller för att komma i kontakt med våra referenser. Fyll i dina uppgifter nedan och skicka, så återkommer vi till dig inom kort.