Molntjänster

Zetups molntjänster levereras i form av smarta och säkra komponenter. Virtuell server, databas och lagring från Zetups datacenters är tre bra exempel. Tjänsterna levereras utifrån en enkel och tydlig prislista, vilket innebär att du som kund alltid kan förutse dina kostnader. Vi utvecklar våra molntjänster hela tiden och all effektivisering i form av ökad funktionalitet, tillgänglighet och sänkta kostnader kommer självklart kunderna till del. Direkt!

Zetups molntjänster är byggda för kritiska tillämpningar. Alla komponenter kommer från kända och beprövade leverantörer och är noga utvalda för att leverera maximal tillgänglighet och hög kostnadseffektivitet.

Vi levererar våra tjänster från helt redundanta datacenters och all central hårdvara är fullt redundant för att maximera tillgängligheten och minimera antalet servicefönster som påverkar kunden. Får vi skryta lite? Sedan vårt första datacenter togs i bruk 2001 har vi fortfarande inte haft ett enda oplanerat avbrott. Ett annat bevis för vår stabilitet är att vi genom åren haft nöjda kunder med mycket höga säkerhets- och tillgänglighetskrav. Hit hör inte minst företag och organisationer som levt under Sarbanes and Oxleys (sox) tuffa regelverk för IT-säkerhet.

Det är även möjligt att kombinera våra molntjänster med tjänster från Microsoft Azure, Amazon EC2 eller andra av Zetups samarbetspartners.

Till tjänsterna är det självklart också möjligt att koppla Zetups övervakning och drift för att hantera hela eller delar av miljön.

En molnleverans från Zetup innebär

  • Infrastrukturtjänster med extrem kvalitet och säkerhet
  • Fullt flexibel och öppen prismodell där volym och servicenivå styr kostnaden
  • Övervakning och drift dygnet runt, alla dagar om året
  • En strävan att alltid förbättra och effektivisera
  • En garanterat kostnadseffektiv leverans

Vill du veta mer?

Ibland är det svårt som kund att avgöra hur en leverantör faktiskt är i verkligheten. Vi vet också att många andra aktörer försöker beskriva sina tjänster och sitt sätt att leverera på samma sätt som oss. Så ett gott råd: Lyssna gärna på våra kunder. Låt dem berätta vad det är som gör just oss på Zetup så unika och uppskattade!

Kontakta oss gärna för mer information

Kontakta oss gärna för mer information eller för att komma i kontakt med våra referenser. Fyll i dina uppgifter nedan och skicka, så återkommer vi till dig inom kort.