Lösningar

Att ha en väl fungerande IT-miljö är en förutsättning för alla verksamheter idag. Det finns vare sig marginaler eller tålamod för strul eller dåligt fungerande IT-stöd.

Vi hjälper våra kunder att bygga IT-lösningar utifrån verksamhetens behov – inte utifrån teknikens. Vårt mål är att bygga lösningar vi vet fungerar, som verksamheten kan använda, lita på och utvecklas med.

Zetups erfarenhet är heltäckande. Vi har verkat på alla områden inom infrastruktur och applikation.

Vi har under flera år samarbetat med flera av branschens ledande leverantörer. Microsoft, RedHat, Oracle, IBM, Dell och Juniper är bara några exempel. Zetup har lång erfarenhet av att bygga lösningar och genomföra projekt med hjälp av dessa tekniker.

En lösningsleverans från Zetup innebär

  • Beprövade och trygga lösningar med fokus på verksamhetens behov och ”best practices”
  • En strävan att alltid förbättra och effektivisera
  • En garanterat kostnadseffektiv leverans

Vill du veta mer?

Ibland är det svårt som kund att avgöra hur en leverantör faktiskt är i verkligheten. Vi vet också att många andra aktörer försöker beskriva sina tjänster och sitt sätt att leverera på samma sätt som oss. Så ett gott råd: Lyssna gärna på våra kunder. Låt dem berätta vad det är som gör just oss på Zetup så unika och uppskattade!

Kontakta oss gärna för mer information

Kontakta oss gärna för mer information eller för att komma i kontakt med våra referenser. Fyll i dina uppgifter nedan och skicka, så återkommer vi till dig inom kort.