Applikationsdrift

En effektiv och säker applikationsdrift kan vara direkt avgörande för ett företags framgång. Zetup erbjuder helhetsåtagande kring applikationsdrift där kundens verksamhet står i fokus. På riktigt.

Vårt recept är att vi verkligen sätter oss in i kundens verksamhet – och inte bara i tekniken! Det gör att vi på ett effektivt sätt kan stötta kundens verksamhet med vår applikationsdrift.

Zetup har lång erfarenhet av drift och förvaltning av system och applikationer från exempelvis IBM, Oracle, Microsoft och SAP. Men vi har också en unik kompetens när det gäller att ta hand om egenutvecklade komplexa applikationer. Allt arbete sker i enighet med väl beprövade processer och bland våra kunder finns företag med extrema krav på säkerhet och tillgänglighet.

Zetup säkerställer att kompetens hela tiden finns tillgänglig. Och inte bara för drift, utan även för förändrings och effektiviseringsarbeten.

En applikationsdrift från Zetup innebär

  • Garanterad tillgänglighet för kritiska applikationer
  • Möjlighet för kunden att fullt ut fokusera på sin verksamhet
  • En användarsupport och leveranskoordinering i världsklass
  • En beprövad förvaltningsmodell med tydlig och långsiktig planering
  • Övervakning och drift dygnet runt, alla dagar om året
  • Möjlighet att inkludera Zetups underliggande tjänster som t.ex. infrastrukturkomponenter
  • En strävan att alltid förbättra och effektivisera
  • En garanterat kostnadseffektiv leverans

Vill du veta mer?

Ibland är det svårt som kund att avgöra hur en leverantör faktiskt är i verkligheten. Vi vet också att många andra aktörer försöker beskriva sina tjänster och sitt sätt att leverera på samma sätt som oss. Så ett gott råd: Lyssna gärna på våra kunder. Låt dem berätta vad det är som gör just oss på Zetup så unika och uppskattade!

Kontakta oss gärna för mer information

Kontakta oss gärna för mer information eller för att komma i kontakt med våra referenser. Fyll i dina uppgifter nedan och skicka, så återkommer vi till dig inom kort.