Din resa kan bli så mycket bättre

26/08, 2013

Snabbtåget SJ 2000 är den smarta affärsresenärens bästa val. Resan mellan landets två största städer tar tre timmar, man kan jobba effektivt, äta gott och koppla av mellan varven.

Men nu blir det ännu bättre. Veckorna 35-38 har nämligen Zetup lagt beslag på några platser som uppgraderats till ännu högre standard. Det innebär att 60 personer kommer att överraskas med en bekvämare sittplats, godare fika och dessutom en trevlig gåva att ta med sig hem.

Zetup brinner för att förbättra verksamheten för våra kunder genom exakt och effektiv IT. Vi går de extra milen för att det ska bli så mycket bättre när man anlitar oss. Våra kunder vittnar redan om detta, men vi vill att fler ska känna till oss. Så för att berätta om vår ambition på ett trevligt sätt har vi ansträngt oss för att förbättra tågresan mellan Stockholm och Göteborg.

Även om vi vill att det alltid ska vara så trevligt när man har med Zetup att göra, är det bara en symbol för smartare struktur, bättre lönsamhet och mer tid till verksamhetsfrågor. Med andra ord, när man anlitar oss blir det så mycket bättre.