Äntligen Alliansloppet!

17/06, 2014

Zetup kommer i år igen att stötta Alliansloppet i Trollhättan. Vi har Trollhättan i våra hjärtan – här har vi flera av våra kunder och några av oss bor och jobbar på vårt lokala kontor i den vackra älvstaden.

Nu har Alliansloppet kommit att bli en årlig tradition. I sommar är det 6:e året i rad som vi är med på Nordens största rullskidlopp. Som en av huvudsponsorerna av eventet kommer Zetup så klart att synas i flera sammanhang. Bland annat delar vi även i år ut sprintpriset Zetup Sprint Award och man kan också besöka oss i vårt tält för att umgås över god mat och dryck.

Nytt för i år är en satsning på att främja integration och öka den fysiska aktiviteten hos barn och vuxna i hela Trollhättan. Bland annat är det premiär för skoljogg, ett lopp för alla skolbarn i åk 4-9. På Zetup vet vi hur viktigt det är att röra på sig, både för den fysiska hälsan och för att kunna prestera intellektuellt. Det är därför en självklarhet för oss att vara med och bidra.

Av samma anledning passar vi på att utmana våra kunder och andra som är nyfikna på Zetup att anmäla sig till något av loppen. Evenemanget äger rum den 20-23 augusti. Det finns garanterat något lopp som passar!

Läs mer på http://alliansloppet.se/ och titta gärna på den här filmen för inspiration http://www.youtube.com/watch?v=ncD-b8fLlew